PASSIE, KWALITEIT EN SERVICE, DAAR DRAAIT HET BIJ MACDANIËL HONDENKENNELS OM!

PASSIE

Macdaniël Hondenkennels is in het leven geroepen door Robert Macdaniël. Hij is zelf al jarenlang actief als geleider en pakwerker in de hondensport IGP (speuren, appel en pakwerk). Voordat Robert Macdaniël Hondenkennels oprichtte heeft hij gewerkt bij een meubelmakerij en in de (honden)beveiliging. Macdaniël Hondenkennels is geboren uit de passie voor (werk)honden en ondernemerschap. Door zijn kennis van de materialen en praktijkervaring kan hij je uitstekend adviseren.

KWALITEIT

Al onze producten worden getest op kwaliteit en gebruiksgemak. In de basis is Robert zijn bedrijf begonnen met artikelen die geschikt zijn voor politie/beveiligings en sport honden. Onze producten worden dan ook altijd goed nagekeken en met een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding aangeboden.

SERVICE

Bij Macdaniël Hondenkennels vinden we service erg belangrijk. We houden van korte lijntjes. De hondenhokken en complete kennels bezorgen we zelf. De rest van het transport word door betrouwbare en vaste partners verzorgd. Als je belt, appt of mailt komt je direct in contact met Robert Macdaniël. Hij is altijd op de hoogte van de voortgang van je bestelling/offerte.

MACDANIEL KENNELS IS EEN ERKEND LEERBEDRIJF