PASSIE, KWALITEIT EN SERVICE, DAAR DRAAIT HET BIJ MACDANIËL HONDENKENNELS OM!

PASSIE

Macdaniël Hondenkennels is in het leven geroepen door Robert Macdaniël. Hij is zelf al meer dan 10 jaar actief als geleider en pakwerker in de hondensport IGP (speuren, appel en pakwerk). Voordat hij Macdaniël Hondenkennels oprichtte heeft Robert gewerkt in de agrarische sector, meubelmakerij en in de (honden)beveiliging. Macdaniël Hondenkennels is geboren uit de passie voor (werk)honden en ondernemerschap. Door zijn kennis van materialen en praktijkervaring kan hij je uitstekend adviseren.

KWALITEIT

Al onze producten zijn getest op kwaliteit en gebruiksgemak. In de basis is Robert zijn bedrijf begonnen met artikelen die geschikt zijn voor politie, beveiliging en sport honden. Onze producten worden dan ook altijd goed nagekeken en met een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding aangeboden.

SERVICE

Bij Macdaniël Hondenkennels vinden we service erg belangrijk. We houden van korte lijntjes. Als je belt, appt of mailt komt je direct in contact met Robert Macdaniël. Hij is altijd op de hoogte van de voortgang van je offerte/bestelling. 


 
MACDANIEL HONDENKENNELS B.V. IS EEN ERKEND LEERBEDRIJF


 Volg ons

Social media